Clips in de Klas is van start gegaan als kleine cultuureducatie-aanbieder en heeft de ambitie uit te groeien tot een Stichting waarin meerdere talenten kunnen floreren.

Wie is initiatiefnemer Casper Sikken?    

Casper Sikken studeerde in 1994 af als regisseur en documentairemaker aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. In 1995 start hij het gestaag groeiend filmproductiebedrijf Éénoog Producties en werkt hij als programmamaker, cameraman en editor voor diverse opdrachtgevers en omroepen. Van 2007 tot 2010 werkt hij als allround programmamaker bij Teleac en Vpro.
vpro

Door de ervaring die hij opdoet als maker van educatieve videoproducties en door het ouderschap wordt zijn interesse gewekt voor het onderwijs. In 2012-2013 doorloopt hij de post-HBO opleiding ‘Beroepskunstenaar in de Klas’ van de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht.
 

workshop

Binnen de opleiding en enkele stages bekwaamt hij zich in het lesgeven en ontwikkelt hij een eigen visie op het inzetten van video in het onderwijs. In 2013 is hij de oprichter van Clips in de Klas en richt hij zich overwegend op filmeducatie-projecten binnen het primair onderwijs. 


Bekijk hier werk van Casper Sikken

 

 

 

 

linkedin wit2 linkedin wit2 facebook wit2Mediawijzertwitterwit2

  Nieuwsbrief

 Meld je hier aan voor
 de nieuwsbrief

  Contact

 icon-phone  06.26504561

 icon-email  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres:

Lorentzkade 71
2313 GE Leiden